Idealno mesto za odmor Vaše porodice

Konačno je Zlatibor dobio prvi hostel. Porodični Hostel Zlatibor, idealno mesto za smeštaj kako porodice sa decom, tako i za grupne posete, smeštaj sportskih ekipa, osobe na proputovanju, učesnike seminara i kongresa, goste koje vole Zlatibor bilo leti ili zimi, goste kojima Zlatibor pruža mir a naš hostel udobnost i srdačnost.

Porodični Hostel Zlatibor raspolaže sa 10 smeštajnih jedinica, maksimalnog kapaciteta do 45 osoba.

Porodične sobe i studiji se nalaze na prva dva sprata. Porodične sobe, pored francuskog ležaja, imaju i dodatne krevete, kao i pomoćne ležajeve, dok studiji poseduju i čajne kuhinje. Na trećem spratu, u ponudi su tri smeštajne jedinice, koje se  sastoje od po dve odvojene spavaće sobe.

Sve smeštajne jedinice hostela imaju svoja zasebna kupatila.

Na poslednjem spratu se nalazi apartman, sa dve spaveće sobe, samo sa francuskim ležajem, čajnom kuhinjom i svojim kupatilom.
Za ugodan i prijatan boravak naših gostiju, obezbedili smo kablovsku televiziju u svim sobama i WiFi konekciju kroz čitav objekat.
Za naše goste, obezbedjen je sedam parking mesta, pokrivenih pod video nadzorom 24 sata.
U ponudi Porodičnog Hostela Zlatibor, nudimo i mogućnost pansiona, sa prelepom baštom i unutrašnjim delom za četrdesetak osoba, ali i upotrebom kuhinje za goste hostela.
Dok ste naši dragi gosti, mi ćemo se pobrinuti i o Vašoj deci uz posebne igrarije i njihove zanimacije, kako bi ste se i Vi za to vreme opustili i posvetili vreme drugim stvarima i upoznavanju Zlatibora i njegovih znamenitosti.
Vaše je samo da izaberete datum, mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

DOBRODOŠLI …

SMEŠTAJ

Studiji Porodičnog Hostela Zlatibor su opremljeni francuskim ležajem, raspolažu sa čajnim kuhinjama, zasebnim kupatilima sa tuš kabinama

Porodične sobe, od kojih dve imaju terase sa pogledom na baštu, dok je pogled iz treće sobe na parking.

Studiji i porodične sobe su idealne smeštajne jedinice za boravak porodica na Zlatiboru i nihov maksimalni komfor i uživanje.

Na poslednjem spratu se nalazi jedan apartman, sa dve odvojene sobe, u kojima se nalazi francuski ležaj, čajna kuhinja, i kupatilo sa kadom.

Sve smeštajne jedinice imaju televizore sa kablovskim programom, kao i WiFi konekciju kroz čitav objekat.
Za sve dodatne informacije, oko Vašeg izbora, adekvatnog smeštaja, kao i dodatne informacije, predloge ili sugestije, budite slobodni da nas kontaktirate.
Stojimo Vam na usluzi.
DOBRODOŠLI….

Rezervišite smeštaj odmah